Dostava & Informacije o plaćanju

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe.

Načini plaćanja

Marnic d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem skladištu u Zagrebu:

Marnic d.o.o.
Eugena Podaupskoga 1
10000 Zagreb

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 01/3730315, a prilikom preuzimanja donesite na recepciju skladišta kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave. Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01/3730315

Radno vrijeme skladišta:
Ponedjeljak – petak: 09:00-17:00 h

Skladište Marnic d.o.o.
Skladište Marnic d.o.o. nalazi se u sklopu tvornice KATRAN na adresi Eugena Podaupskog 1

Poklon Bon/Kod

Marnic poklon bon/kod je novčana vrijednost pohranjena na instrumentu koji se može upotrebljavati za stjecanje robe ili usluga samo putem marnic.hr Internet stranice.
Bon/kod nije ni roba ni usluga koja je na tržištu, pa se zato na marnic.hr bon/kod ne mogu primijeniti odredbe Zakona o zaštiti potrošača o povratu robe i usluga. Marnic.hr bon/kod ne može biti zamijenjen za novac. Poklon bon/kod nije moguće kombinirati ili zbrajati s drugim poklon bonovima/kodovima te je na jednoj narudžbi moguće iskoristiti jedan poklon bon/kod. Ukoliko nije drugačije naznačeno, poklon bon/kod korisnik može iskoristiti jednom na jednoj narudžbi.