DIZAJNIRAMO ZA VAS

Dizajn interijera je zadatak da se iskoristi što je najbolje moguće prostor koji smo dobili. Kvalitetan dizajn mora imati osjećaj autentičnosti!

 

Imamo vještine, resurse i namještaj za transformaciju vašeg prostora u remek-djelo dizajna interijera!

 

 

Naši stručnjaci za dizajn, opsežni resursi , vrhunski prilagođeni proizvodi i širok izbor, čine nas glavnim odredištem za trgovinu dizajnom interijera. Neka Vas naši izlošci dodatno inspiriraju ili neka Vas jedan od naših iskusnih dizajnera interijera vodi u sastavljanju izgleda koji Vama odgovara. Naša sposobnost da ponudimo vrhunske prilagođene proizvode sa stručnjacima za dizajn interijera jedna je od jedinstvenih prednosti. 

 
 

Vjerujemo da bi iskustvo uređenja trebalo biti puno više od odlaska u kupovinu. Naši dizajneri su strastveni, obrazovani i tu su da Vam pomognu od trenutka kada uđete na vrata, do trenutka kada se divite svojem novom jedinstvenom prostoru!

 
3D Vizualizacija
Virtualno uređenje Vašeg životnog prostora
Projektiranje
Boje i materijali
Odabir namještaja, boja i materijala prepustite nama.
Tlocrti idealnog rješenja
Neka Vaši snovi postanu stvarnost
Previous
Next

DEFINIRANJE 3D TLOCRTA

3D tlocrt izvrstan je način da zamislite prostorije svoje kuće ili objekta te elemente namještaja, boja i drugu stilsku arhitekturu koju ste predložili da želite u svom novom prostoru. Kao i druge stvari, imati jasan plan je ključno prije pokretanja cijelog projekta. Stoga će korištenje 3D tlocrta objekta služiti kao vodič i referenca za arhitekte, izvođače, graditelje kuća i druge ljude uključene u izgradnju vašeg doma.

Za razliku od dvodimenzionalnog (2D) tlocrta, 3D tlocrt objekta puno je detaljniji, posebno u pogledu boje, detalja o podovima, dizajna, visina i perspektive. 2D tlocrt samo je ravan, crno-bijeli dijagram vašeg objekta, dok 3D tlocrt prikazuje jasniji pogled iz različitih kutova.

 

VAŽNOST BOJE U INTERIJERU

Boja može obogatiti ili uništiti prostor. Odabir odgovarajućih boja za prostore objekta važan je aspekt uređenja interijera. Ukoliko se sami odlučite na malu promjenu u vašem prostoru dobro je znati nekoliko osnova o boji.

Boje se dijele u dvije kategorije: topli i hladni tonovi. Topli tonovi, poput crvene, narančaste i žute mogu podići prostor i dodati energiju. Hladni tonovi poput plave, zelene i ljubičaste općenito stvaraju tihu, opuštajuću atmosferu.

Prilikom odabira boja za zidove i podove važno je imati na umu svrhu prostora. Ako se u prostoru izvodi energičan rad, dobro bi bilo razmotriti, na primjer, tople, uzbudljive tonove. U prostorima za odmor, hladni tonovi mogu biti prikladniji kada se želite opustiti. Boja ima dubok utjecaj na prostor i ljude u njemu. Iskoristite to u svoju korist kako biste stvorili privlačan, produktivan prostor.

Ako se želite odvažiti za veću promjenu, tu smo za Vas!

 

 

 

 

Košarica