Opcije plaćanja

Načini plaćanja

Marnic d.o.o. Vam omogućuje kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta i to:

1. Virmansko plaćanje

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl.

Po zaprimljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode.

Plaćene narudžbe odabranih proizvoda možete osobno preuzeti u našem skladištu u Zagrebu:

Marnic d.o.o.
Eugena Podaupskoga 1
10000 Zagreb

Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite je li roba spremna za preuzimanje na broj telefona 01/3730315, a prilikom preuzimanja donesite na recepciju skladišta kopiju računa koji ste prethodno dobili na vašu e-mail adresu. Osobno preuzimanje robe kod nas u skladištu je besplatno te se ne naplaćuju troškovi dostave. Obratite pažnju da ćete morati pokazati osobnu iskaznicu radi identifikacije prilikom preuzimanja proizvoda. Ako ste predstavnik pravne osobe trebate donijeti i žig te pravne osobe kako bi ovjerili dokument primopredaje.

NAPOMENA: za virmanske uplate, roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo (prema izvodima iz banke – u pravilu, sljedeći radni dan), pa vas, isto tako molimo, da prethodno provjerite stanje pošiljke na broju telefona 01/3730315

Radno vrijeme skladišta:
Ponedjeljak – petak: 09:00-17:00 h

Skladište Marnic d.o.o.
Skladište Marnic d.o.o. nalazi se u sklopu tvornice KATRAN na adresi Eugena Podaupskog 1

Poklon Bon/Kod

Marnic poklon bon/kod je novčana vrijednost pohranjena na instrumentu koji se može upotrebljavati za stjecanje robe ili usluga samo putem marnic.hr Internet stranice.
Bon/kod nije ni roba ni usluga koja je na tržištu, pa se zato na marnic.hr bon/kod ne mogu primijeniti odredbe Zakona o zaštiti potrošača o povratu robe i usluga. Marnic.hr bon/kod ne može biti zamijenjen za novac. Poklon bon/kod nije moguće kombinirati ili zbrajati s drugim poklon bonovima/kodovima te je na jednoj narudžbi moguće iskoristiti jedan poklon bon/kod. Ukoliko nije drugačije naznačeno, poklon bon/kod korisnik može iskoristiti jednom na jednoj narudžbi.

2. Plaćanje karticama u web trgovini

Naručene artikle možete platiti jednokratno karticama:

  • VISA
  • Maestro
  • Mastercard
  • Diners
  • Discover
  • DinaCard

Naručene artikle možete platiti na rate karticama:

  • 2-6 rata putem VISA Premium, VISA Inspire i Maestro karticama PBZ-a,
  • 2-6 rata putem Diners, Maestro, Mastercard i VISA (MB+) karticama Erste banke,
  • 2-12 rata putem MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum, Visa Business i Visa debit individualnim karticama Zagrebačke banke.

* Minimalni iznos za obročno plaćanje karticama Zagrebačke banke je 100,00 kn

* Minimalni iznos za obročno plaćanje Maestro, Mastercard i Visa karticama Erste banke je 200,00 kn

Nakon odabira načina plaćanja određenom kreditnom karticom u pregledu narudžbe te upisa Vaših osobnih podataka, a nakon klika na gumb „plati“, pristupate zaštićenoj stranici pružatelja usluge online naplate (WSpay). Na zaštićenoj stranici upisujete podatke s kartice potrebne za autorizaciju transakcije, nakon čega ćete putem e-maila primiti potvrdu o narudžbi i autorizaciji Vaše kartice za navedeni iznos. Vaša kartica nakon autorizacije iznosa još neće biti terećena za navedeni iznos, tj. sredstva će biti samo rezervirana. Podaci će se provjeriti i najavit će se Vaš trošak. Tek nakon što Vama isporučimo naručene proizvode, izvršit ćemo naplatu sredstava i teretiti Vašu karticu. U slučaju nemogućnosti isporuke naručenih artikala, otkazati ćemo naplatu i Vaša kartica neće biti terećena. Zbog Vaše zaštite, naplatni sustav ne dopušta naplatu većeg iznosa od prethodno rezerviranog, niti dopušta uvid u broj kreditne kartice. Vidljiv je samo broj transakcije koji se šalje na naplatu ili otkazivanje prema kartičnoj kući. Bilo da otkažemo naplatu transakcije ili je pošaljemo na naplatu, o tome ćemo Vas obavijestiti pisano, putem e-maila. Prodavatelj zadržava pravo jednostrano raskinuti ugovor (odustati od isporuke naručenih artikala) ukoliko utvrdi da je to u njegovom poslovnom interesu te se u tom slučaju obvezuje odmah, bez odgode, kupcu refundirati kompletan iznos transakcije.

Izjava o korištenju WSPay-a

https://marnic.hr (prodajno mjesto) koristi WSPay za online plaćanja kreditnim karticama.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Konverzija valuta pri plaćanju karticama

Sva plaćanja karticama bit će provedena u hrvatskim kunama. Ukoliko ste izabrali Euro, iznos za koji će se teretiti Vaša kartica preračunat je iz hrvatskih kuna u izabranu valutu prema tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom plaćanja navedeni iznos preračunava se u lokalnu valutu prema tečaju Vaše banke ili kartičarske kuće. Kao rezultat ovih konverzija, moguća su manja odstupanja naplaćenog iznosa od iznosa prikazanog u našoj web trgovini.

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Prilikom plaćanja kreditnim karticama u web trgovini https://marnic.hr, Kupac broj kreditne kartice i druge podatke upisuje izravno u obrazac pružatelja usluge online naplate, koji je sigurnom SSL vezom spojen s našom web trgovinom. Podaci o kreditnim karticama kupaca ne pohranjuju se u sustavu web trgovine https://marnic.hr te ni na koji način nisu izloženi dohvatu niti neovlaštenom korištenju od strane trećih osoba, uključujući https://marnic.hr.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

                 
 

Košarica