O NAMA

ZA NAŠE KLIJENTE UVIJEK IDEMO KORAK VIŠE.

Naš je zadatak dizajnirati i proizvoditi kvalitetne proizvode koji traju generacijama, proizvodi u kojima će te pronaći radost i zadovoljstvo korištenja i koji će Vaš dom pretvoriti u vaše najdraže utočište. Jer kako ste vi bili i jeste tu za nas kroz jedno desetljeće, mi vam uzvraćamo povjerenje kroz buduće proizvodes našim potpisom.

0 +

RADNIH SATI

0 +

DOVRŠENIH PROJEKATA

0 %

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

MARNIC ZNAČAJKE

Naš je zadatak dizajnirati i proizvoditi kvalitetne proizvode koji traju generacijama, proizvodi u kojima će te pronaći radost i zadovoljstvo korištenja i koji će Vaš dom pretvoriti u vaše najdraže utočište.

ZAŠTITA PODATAKA

Našim klijentima jamčimo iznimnu zaštitu podataka pridržavajući se svih odredbi Zakon o zaštiti privatnosti.

BRZA ISPORUKA

Znamo koliko je važno biti brz ali i točan. Naš će se logistički team uvijek potruditi da u što kraćem roku kupljeni proizvodi budu spremni za preuzimanje ili unaprijed dogovorenu dostavu.

DOSTUPNA PODRŠKA

U svega par klikova možete stupiti u konakt s Marnic podrškom putem emaila sale@marnic.hr ili nas unutar radnog vremena nazovite na broj telefona +385 91 4448 808

LAKA KUPNJA

Jer zašto bi stvari bile komplicirane ako mogu biti jednostavne. U svega par jednostavnih klikova proizvod možete kupiti 24/7 na našoj web stranici.

PREDMETI VISOKE KVALITETE

Za nas je kvaliteta od iznmine važnosti, i stoga su elementi poput odabira materijala, načina proizvodnje, obrade materijala, završno pakiranje, zamjenjivi dijelovi i recikliranje aspekti koje uzimamo u obzir kad biramo predmete za MARNIC.

SIGURNO PLAĆANJE

Sigurnost nam je na prvom mjestu i iz tog razloga našim klijentima ili oni koji će to tek postati garantiramo zaštitu podataka i sigurnu kupnju.

0

Pruženih podrška

0 +

Ocjena klijenata

0 k+

Zadovoljnih klijenata

O NAMA

MARNIC je tvrtka osnovana 2013. godine s ciljem da svojim kupcima pruži namještaj drugačiji od drugih. Kroz godine rada pozicionirali smo se kao vodeća tvrtka u opremanju interijera i eksterijera.

 

Ponuda koja obuhvaća namještaj raznih svjetskih brendova, širok spektar rasvjetnih tijela, dekoracija i dodataka u zadnjih se par godina usmjerila na stvaranje novih trendova u uređenju. Pokrenuvši custom made proizvodnju, uz svoju stalnu edukaciju, vjerujemo da stvaramo poseban potpis u svijetu dizajna interijera čemu svjedoče preko stotine opremljenih stanova, hotela te ugostiteljskih objekata.

Naši klijenti

Vrhunski pristup meni kao kupcu i potrebama za pomoć prilikom pronalaska idealnih predmeta za moj stan su me oduševili. Osoblje je uvijek iznimno ugodno i ljubazno s jasnom namjerom da se klijent osjeća dobrodošlo i cijenjeno.

Marta V. kupac

Razina profesionalnosti zaposlenika se ne može riječima opisati. Ljubaznost i želja da udovolje, pomognu pri svakom problemu je nemjerljiva. Svaka čast za izbor proizvoda i kvalitetu za koju nije teško odvojiti koju kunu više. Topla preporuka svakome, bilo u ugostiteljstvu, bilo doma

Jasna P. T. kupac

Oduševila me profesionalnost savjeta i poznata atmosfera u showroomu. Konzultantica je impresionirala svojom stručnošću, kao i svojim prijateljskim i ljubaznim načinom. Kao mušterija, osjećao sam se vrlo dobro zbrinuto.

Josip N. kupac

  MARNIC NOVOSTI

  Zavirite u naše novosti i inspirirajte se uz pomno obrađene teme vezane za opremanje interijera.

  Informacije za korisnike

  Informacije za korisnike

  Kako izmijeniti narudžbu Ovisi o statusu Vaše narudžbe.Za bilo kakav zahtjev, molimo kontaktirajte MARNIC korisničku…

  Košarica