Kontaktirajte nas

Vjerujemo da kroz jedan telefonski poziv ili email Vam možemo pomoći prilikom odabira savršenog namještaja i dekoracija za dom, ured ili poslovni prostor.

Pročitajte naša česta pitanja

Pripremili smo popis pitanja/odgovora. Slobodno provjerite sada ili kontaktirajte naš tim za podršku za svoje pitanje ili zabrinutost

Kontaktirajte našeg stručnjaka

imate pitanja o nekom proizvodu? Kontaktirajte naše stručne savjetnike od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.

Usluga povratnih poziva

Zatražite povratni poziv od naših stručnih savjetnika od ponedjeljka do subote od 10 - 20 sati i nedjeljom od 10 do 18 sati

Ispunite obrazac

Pošaljite nam poruku

Bilo da imate pitanja o proizvodima, cijenama ili bilo čemu drugom, naš tim ima odgovore.

  Često Postavljana Pitanja

  Za više informacija nazovite nas na +385 91 4448 808 ili nam pošaljite poruku na sale@marnic.hr. Ili posjetite našu stranicu s čestim pitanjima.

  Ovisi o statusu Vaše narudžbe.
  Za bilo kakav zahtjev, molimo kontaktirajte MARNIC korisničku podršku što je prije moguće, s brojem narudžbe i referencom vašeg proizvoda (proizvoda) na e-mail sale@marnic.hr i mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi zadovoljili Vaš zahtjev.

  Da, možete.

  Kao što je navedeno u našim “načinima dostave”, trenutno nudimo samo preuzimanje iz našeg Skladišta u samom centru Zagreba. Možete postaviti željeni datum i vrijeme preuzimanja i naš MARNIC logistički tim će se pobrinuti da vas Vaš artikl čeka spreman za otpremu.

  Proizvodi su dostupni unutar granica raspoloživih zaliha, podložnmi zalihama dostupnim kod naših dobavljača i trenutnim narudžbi naših klijenata.
  Neki od naših proizvoda izrađuju se samo po narudžbi i uključuju dodatno vrijeme isporuke - vrijeme proizvodnje. Ovi rokovi su navedeni u opisu članka.

  Ako je proizvod s oznakom "na zalihi" naručen, ali u konačnici nedostupan, obavijestit ćemo Vas u najkraćem mogućem roku. Za ovaj artikal bit će vraćen novac, a Vi ćete biti povratno obaviješteni o dostupnosti proizvoda u trentuku kad isti bude na zalihama.

  FAQ - Učestalo Postavljana Pitanja MARNIC-a nastoje na najbolji način,najbrži i najdetaljniji način odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Ako i dalje želite stupiti u kontakt s nama, pozivamo Vas da nam pošaljete email na sale@marnic.hr ili da nas kontaktirate unutar radnog vremena putem telefona na 01/3730 315.

  Košarica