Marnic

JAVI SE

Kontaktirajte Naš Tim

Vjerujemo da kroz jedan telefonski poziv ili email Vam možemo pomoći prilikom odabira savršenog namještaja i dekoracija za dom, ured ili poslovni prostor.

Pročitajte naša česta pitanja

Pripremili smo popis pitanja/odgovora. Slobodno provjerite sada ili kontaktirajte naš tim za podršku za svoje pitanje ili zabrinutost

Kontaktirajte našeg stručnjaka

imate pitanja o proizvodu? Kontaktirajte naše stručne savjetnike od ponedjeljka do subote od 10 do 20 sati.

Usluga povratnih poziva

Zatražite povratni poziv od naših stručnih savjetnika od ponedjeljka do subote od 10 - 20 sati i nedjeljom od 10 do 18 sati

Ispunite Obrazac

Pošaljite Nam Poruku

Bilo da imate pitanja o proizvodima, cijenama ili bilo čemu drugom, naš tim ima odgovore.

  Često Postavljana Pitanja

  Za više informacija nazovite nas na +385 91 4448 808 ili nam pošaljite poruku na sale@marnic.hr. Ili posjetite našu stranicu s čestim pitanjima.

  Ovisi o statusu Vaše narudžbe.
  Za bilo kakav zahtjev, molimo kontaktirajte MARNIC korisničku podršku što je prije moguće, s brojem narudžbe i referencom vašeg proizvoda (proizvoda) na e-mail sale@marnic.hr i mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi zadovoljili Vaš zahtjev.

  Da, možete.

  Kao što je navedeno u našim “načinima dostave”, trenutno nudimo samo preuzimanje iz našeg Skladišta u samom centru Zagreba. Možete postaviti željeni datum i vrijeme preuzimanja i naš MARNIC logistički tim će se pobrinuti da vas Vaš artikl čeka spreman za otpremu.

  Proizvodi su dostupni unutar granica raspoloživih zaliha, podložnmi zalihama dostupnim kod naših dobavljača i trenutnim narudžbi naših klijenata.
  Neki od naših proizvoda izrađuju se samo po narudžbi i uključuju dodatno vrijeme isporuke - vrijeme proizvodnje. Ovi rokovi su navedeni u opisu članka.

  Ako je proizvod s oznakom "na zalihi" naručen, ali u konačnici nedostupan, obavijestit ćemo Vas u najkraćem mogućem roku. Za ovaj artikal bit će vraćen novac, a Vi ćete biti povratno obaviješteni o dostupnosti proizvoda u trentuku kad isti bude na zalihama.

  FAQ - Učestalo Postavljana Pitanja MARNIC-a nastoje na najbolji način,najbrži i najdetaljniji način odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Ako i dalje želite stupiti u kontakt s nama, pozivamo Vas da nam pošaljete email na sale@marnic.hr ili da nas kontaktirate unutar radnog vremena putem telefona na 01/3730 315.