Često postavljana pitanja

KOJE SU CIJENE? JESU LI SA PDV-om?

Javne cijene na našoj MARNIC web trgovini su cijene koje uključuju hrvatski porez zbog shodno hrvatskom financijskom zakonu koji nam ne dopušta izražavanje cijena bez PDV-a. Narudžbe prema zemljama izvan Europske unije mogu biti podložne porezima i carinskim pristojbama zemlje odredišta. Ovi troškovi i povezane formalnosti odgovornost su kupca/primatelja. Plaćaju se izravno prijevozniku prilikom isporuke kada i ako je opcija dostave dodatno i unaprijed dogovorena s MARNIC prodajnim timom.

KAKO MOGU KONTAKTIRATI KORISNIČKU PODRŠKU?

FAQ - Učestalo Postavljana Pitanja MARNIC-a nastoje na najbolji način,najbrži i najdetaljniji način odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Ako i dalje želite stupiti u kontakt s nama, pozivamo Vas da nam pošaljete email na sales@marnic.hr ili da nas kontaktirate unutar radnog vremena putem telefona na 01/3730 315

KAKO DA ZNAM JE LI MOJA NARUDŽBA ZAPRIMLJENA?

Nakon što potvrdite Vašu narudžbu, s računom -ponudom će Vam biti poslana potvrdan email. Ovo je sažetak narudžbe koji sadrži naziv proizvoda, količinu, cijenu odabranih proizvoda, upute za plaćanje i podatke o preuzimanju ili eventualnoj mogućoj dostavi. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati od ponedjeljka do petka od 10:00 - 19:00 ili subotom od 10:00 - 14:00 putem e-maila na sales@marnic.hr kao i putem telefona na 01/3730 315.

KOJU VRSTE PAKIRANJA KORISTITE?

Uglavnom se kvalitetna rabljena kartonska ambalaža, papir, reciklirani plastični zaštitni klinovi ponovno koriste u najvećoj mogućoj mjeri kako ne bi stvarali sve više otpada, ali kako bismo jamčili dovoljnu zaštitu naših proizvoda.

KORISNE INFORMACIJE

Ovisi o statusu Vaše narudžbe.
Za bilo kakav zahtjev, molimo kontaktirajte MARNIC korisničku podršku što je prije moguće, s brojem narudžbe i referencom vašeg proizvoda (proizvoda) na e-mail sales@marnic.hr i mi ćemo učiniti sve što možemo kako bi zadovoljili Vaš zahtjev.

Da, možete.

Kao što je navedeno u našim “načinima dostave”, trenutno nudimo samo preuzimanje iz našeg Skladišta u samom centru Zagreba. Možete postaviti željeni datum i vrijeme preuzimanja i naš MARNIC logistički tim će se pobrinuti da vas Vaš artikl čeka spreman za otpremu.

Proizvodi su dostupni unutar granica raspoloživih zaliha, podložnmi zalihama dostupnim kod naših dobavljača i trenutnim narudžbi naših klijenata.
Neki od naših proizvoda izrađuju se samo po narudžbi i uključuju dodatno vrijeme isporuke - vrijeme proizvodnje. Ovi rokovi su navedeni u opisu članka.

Ako je proizvod s oznakom "na zalihi" naručen, ali u konačnici nedostupan, obavijestit ćemo Vas u najkraćem mogućem roku. Za ovaj artikal bit će vraćen novac, a Vi ćete biti povratno obaviješteni o dostupnosti proizvoda u trentuku kad isti bude na zalihama.

FAQ - Učestalo Postavljana Pitanja MARNIC-a nastoje na najbolji način,najbrži i najdetaljniji način odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Ako i dalje želite stupiti u kontakt s nama, pozivamo Vas da nam pošaljete email na sales@marnic.hr ili da nas kontaktirate unutar radnog vremena putem telefona na 01/3730 315.

OPĆE INFORMACIJE

Trenutno nudimo preuzimanje iz našeg skladišta u centru Zagreba.

Međutim, ako želite da Vam se narudžba pošalje kurirskom službom, kontaktirajte nas putem e-maila na sales@marnic.hr ili putem telefona na 01/3730 315 i mi ćemo pokušati organizirati dostavu. Svi troškovi dostave bit će Vam predočeni prije dogovora o otpremi, a troškovi će biti dodani računu po kojem je potrebno izvršiti plaćanje.

Trenutačno u MARNIC web trgovini imamo mogućnost plaćanja prema ponudi koju Vam dostavljamo nakon uspješne narudžbe.

Nakon što uspješno izvršite narudžbu u našoj web trgovini, primit ćete email s potvrdom da smo narudžbu zaprimili. Uvijek se trudimo da Vam u roku od 24 sata odgovorimo s ponudom - računom i jasno ispisanim uputama za plaćanjem prema kojoj je potrebno izvršiti plaćanje.

Svoju narudžbu možete naručiti 24/7.

 

Proces naručivanja sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka, i potrebno je:

– jasno identificirati odabrane proizvode s opcijama boja, veličinama  naznačenim na stranici,

– navesti tražene količine po proizvodu,

– navedite podatke potrebne za preuzimanje (Pick-Up) u našem skladištu.

To se posebno odnosi na točan datum, vrijeme preuzimanja, kao i na adresu e-pošte i telefonski broj,

– pročitati i prihvatiti opće uvjete prodaje,

– i na samom kraju, prijeđite na plaćanje.

Nakon što završite s narudžbom u našoj web trgovini, primit ćete email s potvrdom da smo narudžbu zaprimili. Trudimo se da Vam u roku od 24 sata odgovorimo s uputom za plaćanje i ponudom - računom prema kojoj je potrebno izvršiti plaćanje.

FAQ - Učestalo Postavljana Pitanja MARNIC-a nastoje na najbolji način,najbrži i najdetaljniji način odgovoriti na sve Vaše zahtjeve. Ako i dalje želite stupiti u kontakt s nama, pozivamo Vas da nam pošaljete email na sales@marnic.hr ili da nas kontaktirate unutar radnog vremena putem telefona na 01/3730 315.

Košarica