Pridružite nam se ili se prijavite

Informacije O Računu

Pratite svoje buduće narudžbe, naplatite brže i sinkronizirajte svoje favorite. Samo unesite svoju e-poštu i poslat ćemo vam posebnu poveznicu koja će vas odmah prijaviti.

FERRARI HYDROPLANE PAINTED SHIP L80

SKU 00024
4.428,00 kn
In stock
1
Product Details
Brand: MARNIC
Dimenzije: 83 x 34 x 23 cm.
Napomena: Proizvod s fotografije dostupan je odmah u našem Showroomu na adresi Škorpikova 11 - Family mall.

Rano ujutro 15. listopada 1953. Achille Castoldi uspio je srušiti rekord brzine klase 800 kg s prosječnom brzinom od "letećeg kilometra" od 150,49 mph na ovom Ferrarijevom hidroavionu.

Oni su 100% ručno izrađeni. Svaki model zahtijeva stotine sati da se završi i mora proći zahtjevan postupak kontrole kvalitete prije napuštanja radionice. Ovo je nevjerojatan model Ferrari Hydroplanea ručno izrađen od cedra i mahagonija. Napa i peraja obojeni su crvenom bojom. Na trupu se nalaze stotine sitnih građevinskih čavala. Armaturna ploča ima drvenu ploču u dva tona s mjernim pločicama od nehrđajućeg čelika realističnog izgleda. Kokpit ima ručno prošiveno crveno kožno sjedalo, veliki volan od nehrđajućeg čelika i bakrene pedale. Dva velika ispuha od nehrđajućeg čelika izlaze iz motornog prostora V12, jedan sa svake strane. Također možete vidjeti sjajni ruder od nehrđajućeg čelika, osovine i propeler ispod čamca. Lagana drvena obloga oko čamca dovršava ukras ovog prekrasnog modela. Ovaj je model pričvršćen na velikoj podlozi od punog drveta.

Save this product for later