About

MARNIC WEB STORE

O Našoj Trgovini

Otkrijte Japandi stil i pretvorite svoj dom u oazu odabranih MARNIC predmeta koji vas istinski ispunjuju uz prigodnih 10% popusta na određene proizvode.

ZA NAŠE KLIJENTE UVIJEK IDEMO KORAK VIŠE.

Naš je zadatak dizajnirati i proizvoditi kvalitetne proizvode koji traju generacijama, proizvodi u kojima će te pronaći radost i zadovoljstvo korištenja i koji će Vaš dom pretvoriti u vaše najdraže utočište. Jer kako ste vi bili i jeste tu za nas kroz jedno desetljeće, mi vam uzvraćamo povjerenje kroz buduće proizvodes našim potpisom.

0 +

RADNIH SATI

0 +

DOVRŠENIH PROJEKATA

0 %

ZADOVOLJSTVO KLIJENATA

MARNIC ZNAČAJKE

Naš je zadatak dizajnirati i proizvoditi kvalitetne proizvode koji traju generacijama, proizvodi u kojima će te pronaći radost i zadovoljstvo korištenja i koji će Vaš dom pretvoriti u vaše najdraže utočište.

ZAŠTITA PODATAKA

Kao već spomenuto prilikom sigurnosti plaćanja, našim klijentima jamčimo iznimnu zaštitu podataka prema regulacijama GDPR.

BRZA ISPORUKA

Znamo koliko je važno biti brz ali i točan. Naš će se logistički team uvijek potruditi da u što kraćem roku kupljeni proizvodi budu spremni za preuzimanje ili unaprijed dogovorenu dostavu.

DOSTUPNA PODRŠKA

U svega par klikova možete stupiti u konakt s Marnic podrškom putem emaila sale@marnic.hr ili nas unutar radnog vremena nazovite na broj telefona +385 91 4448 808

LAKA KUPNJA

Jer zašto bi stvari bile komplicirane ako mogu biti jednostavne. U svega par jednostavnih klikova proizvod možete kupiti 24/7 na našoj web stranici.

PREDMETI VISOKE KVALITETE

Za nas je kvaliteta od iznmine važnosti, i stoga su elementi poput odabira materijala, načina proizvodnje, obrade materijala, završno pakiranje, zamjenjivi dijelovi i recikliranje aspekti koje uzimamo u obzir kad biramo predmete za MARNIC.

SIGURNO PLAĆANJE

Sigurnost nam je na prvom mjestu i iz tog razloga našim klijentima ili oni koji će to tek postati garantiramo zaštitu podataka i sigurnu kupnju.

0

Pruženih podrška

0 +

Ocjena klijenata

0 k+

Zadovoljnih klijenata

O NAMA

MARNIC je tvrtka osnovana 2013. godine s ciljem da svojim kupcima pruži namještaj drugačiji od drugih. Kroz godine rada pozicionirali smo se kao vodeća tvrtka u opremanju interijera i eksterijera.

 

Ponuda koja obuhvaća namještaj raznih svjetskih brendova, širok spektar rasvjetnih tijela, dekoracija i dodataka u zadnjih se par godina usmjerila na stvaranje novih trendova u uređenju. Pokrenuvši custom made proizvodnju, uz svoju stalnu edukaciju, vjerujemo da stvaramo poseban potpis u svijetu dizajna interijera čemu svjedoče preko stotine opremljenih stanova, hotela te ugostiteljskih objekata.

Klijenti Love

Svjedočanstvo

Vrhunski pristup meni kao kupcu i potrebama za pomoć prilikom pronalaska idealnih predmeta za moj stan su me oduševili. Osoblje je uvijek iznimno ugodno i ljubazno s jasnom namjerom da se klijent osjeća dobrodošlo i cijenjeno.

Marta V. kupac

Razina profesionalnosti zaposlenika se ne može riječima opisati. Ljubaznost i želja da udovolje, pomognu pri svakom problemu je nemjerljiva. Svaka čast za izbor proizvoda i kvalitetu za koju nije teško odvojiti koju kunu više. Topla preporuka svakome, bilo u ugostiteljstvu, bilo doma

Jasna P. T. kupac

Oduševila me profesionalnost savjeta i poznata atmosfera u showroomu. Konzultantica je impresionirala svojom stručnošću, kao i svojim prijateljskim i ljubaznim načinom. Kao mušterija, osjećao sam se vrlo dobro zbrinuto.

Josip N. kupac

  MARNIC NOVOSTI

  Zavirite u naše novosti i inspirirajte se uz pomno obrađene teme vezane za opremanje interijera.

  Sample Post

  Sample Post

  Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default…

  Sample Post

  Sample Post

  Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default…

  Sample Post

  Sample Post

  Many desktop publishing packages and web page editors now use Lorem Ipsum as their default…